Jezus ontving hen en vertelde hun over het Koninkrijk van God. En Hij genas de mensen die genezing nodig hadden. Lukas 9:11

Diepgaande Training

Onze langere trainingsprogramma's zijn ontworpen om bij jou te passen, ongeacht je beschikbaarheid, van online training in het comfort van uw huis, tot een reeks weekenden op EXPLORE of residentiële training over Impact, Flagship of NETS.

Elk programma zal je een dieper inzicht geven in de Bijbelse waarheid en je praktische sleutels leren voor genezing en discipelschap. Door deze waarheden en sleutels in je leven toe te passen, maak je de weg vrij om door het werk van de Heilige Geest te worden bevrijd van dingen die je vroeger tegenhielden. Als gevolg hiervan zul je merken dat je in staat bent om je christelijke leven in ware vrijheid te leven, door Jezus Christus.   

Voorlopig worden er in Belgïe nog geen langdurige trainingen aangeboden. De dichtsbijzinde centra waar je de 'EXPLORE-training' kan volgen zijn:

 • Ellel Centrum in Baak, Nederland (www.ellelministries.nl). De cursus wordt hier gegeven in het Engels en het Nederlands.
 • St Laurent du Pont, Frankrijk (ww.ellelministries.fr). De cursus wordt hier gegeven in het Frans
 •  De cursus Explore is ook ONLINE beschikbaar in het Frans : www. ellelministries.fr 

De Modulaire School van Ellel (dit is de verloper van de Explore Training) wordt aangeboden in Lille/Roubaix (info.france@ellelministries.org). Deze modules worden gegeven in het Frans.

 

 • EXPLORE Nieuw in 2019

  EXPLORE is een gloednieuw discipelschaps- en genezingsprogramma, ontwikkeld door Ellel Ministries, dat de nieuwe versie van de Modulaire School is. Het is een reeks weekendcursussen bedoeld om Gods volk te trainen en uit te rusten door een reis van transformatie. Als je reist doorheen EXPLORE zul je niet alleen hoop en hulp ontvangen voor de problemen in je leven, maar je zal ook worden uitgerust met sleutels op het gebied van genezing en discipelschap om aan de behoeften van anderen te voldoen.

 • The Flagship Programme (UK)

  The Flagship Programme is het belangrijkste trainingsprogramma van Ellel Ministries. Het omvat alle basisonderwijs van de bediening. Het is een periode van 9 weken waar dynamische, interactieve training wordt gegeven, die gebaseerd is op vele jaren van bediening en onderwijservaring. Het omvat de gelegenheid om persoonlijk gebed te ontvangen, evenals praktische ervaring opdoen van het dienen van anderen. Duizenden hebben getuigd van de dramatische impact die de Bijbelse en praktische leer heeft gehad op hun leven en bedieningen. The Flagship Programme is een intensief 'stand-alone' trainingsprogramma die ook van pas komt in andere wereldwijde trainingsmogelijkheden.

 • The NETS Programme (UK)

  NETS is een uitgebreid residentieel programma dat wordt uitgevoerd in vier fasen van elk tien weken bij Ellel Pierrepont. Fase 1 komt overeen met de leerinhoud van Modular A en B. Fasen 2 t/m 4 bouwen voort op Fase 1 en omvatten meer diepgaande training, praktische ervaring in het dienen van mensen in nood, missiemogelijkheden en lerarenopleiding. NETS biedt de gelegenheid om wat persoonlijk gebed te ontvangen terwijl je het ontvangen onderwijs toepast. Vele NETS-afgestudeerden over de hele wereld hebben getuigd van het levensveranderende werk dat de Heer in hun leven heeft gedaan via NETS. Sommigen hebben gezegd dat NETS voor hen, 'Never Ever The Same' heeft betekend! Studenten kunnen ervoor kiezen om zoveel fases te voltooien als ze willen, bijvoorbeeld alleen de eerste fase of alle vier. De voltooiing van alle vier de fasen duurt een jaar.