Jezus ontving hen en vertelde hun over het Koninkrijk van God. En Hij genas de mensen die genezing nodig hadden. Lukas 9:11
Een Gift Doen

Een gift doen aan Ellel België

Vanaf het moment dat Ellel Ministries werd opgericht, was een belangrijk onderdeel van de visie om gebedsbediening  kosteloos weg te 'geven', maar om voor onze onderwijs- en trainingsevenementen kosten in rekening te brengen. Door gebedspastoraat kosteloos aan te bieden, hebben duizenden mensen genezing kunnen vinden in de Heer Jezus die ze anders nooit ontvangen zouden kunnen hebben.

Door de bediening van Ellel heeft God me van paranoia naar vrede en van angst naar vrijheid gebracht. Ik kan Hem niet genoeg bedanken voor het feit dat hij jullie heeft gebruikt om die kernproblemen in mijn leven aan te pakken. Hij heeft de bevrijding op manieren gebracht die ik me nooit had kunnen voorstellen. Het leven is niet meer hetzelfde!
We ontvangen inkomsten uit onze trainingsevenementen en verkopen boeken, mp3's, cd's en dvd's. Deze inkomsten dekken ongeveer de helft van de financiën die nodig zijn om de bediening te leiden. We zijn dus afhankelijk van de Heer, en het geven van Zijn volk, om ons in staat te stellen dit belangrijke en kostbare werk voort te zetten.
 
Met uw geschenk kunnen we beginnen met levensveranderende lessen in België. 
 

Hoe online donatie te geven

Een gift voor Ellel België kan je sturen via het online donatieformulier en markeert België als land in de drop-down box. Je kan ook een banktransfer overmaken naar Ellel Nederland en vermelden dat het voor Ellel België is. Op dit ogenblik worden alle giften voor Ellel België beheert door Ellel Nederland. 

Bank gegevens voor Stichting Ellel Ministries Nederland

Bank: ING, Stationsplein 10a, Zutphen

IBAN: NL50 INGB 0006 0065 24:   BIC: INGBNL 2A

Bedankt voor je ondersteuning. 

Ellel Netherlands Donations

 

Voor geschenken aan Ellel International Head Office kunt u contact opnemen met:

Ellel Ministries, International Head Office, Ellel Grange, Ellel, Lancaster, LA2 0HN, UK
Tel: +44 (0) 1524 751 651